Xepher.net > Technical Support

Mail Server Down

(1/2) > >>

kschnee:
Using Thunderbird, I'm unable to send mail, getting an error that says "mail server unavailable". It's happened a couple of times recently. When I use the Webmail interface, I'm unable to log in; the site never responds to my login.

The main xepher.net page has "announcements" that are a bunch of SQL errors.

Xepher:
PHP was upgraded, explaining the errors on the front page. I can't believe I didn't notice those earlier. As for mail... I use thunderbird daily myself, and haven't had problems.  Webmail I'm looking into, but if you can let me know what errors you get with thunderbird that will help.

Xepher:
I think I've fixed the webmail issue as well. Please let me know if you're still having problems. And, of course, the details of those problems.

kschnee:
Thanks for the reply.

Using the Webmail interface just now, I tried sending a test message to myself. The response on hitting Send: "An error occurred! Failed to send message." That's all. I enabled all cookies for this test. I am able to view messages, though.

Using Thunderbird, when I hit Send for a message, I get a delay on "Connected to xepher.net...", followed by (in this case) "An error occurred while sending mail. The mail server responded:  Service temporarily unavailable.. Please check the message recipient tsa-talk@lists.integral.org and try again." Same when sending to myself.

Xepher:
*facepalm* An error log for the webserver filled up the root partition, and the mail server couldn't make temporary files for message handling. I cleared out the large log files and things seem to be working again.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version