Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kschnee

Pages: [1] 2
1
Technical Support / Hotmail, Live Domains Blocked
« on: September 30, 2020, 01:48:23 pm »
Looks like Xepher.net has been added to a block list on hotmail.com and live.com.

Quote
host
    hotmail-com.olc.protection.outlook.com[104.47.70.33] said: 550 5.7.1
    Unfortunately, messages from [198.74.48.54] weren't sent. Please contact
    your Internet service provider since part of their network is on our block
    list (S3140). You can also refer your provider to
    http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors.
    [BN7NAM10FT044.eop-nam10.prod.protection.outlook.com] (in reply to MAIL
    FROM command)

2
Technical Support / Re: Patreon E-Mail Bouncing
« on: November 07, 2019, 07:32:19 pm »
It's working now! Thanks.

3
Technical Support / Patreon E-Mail Bouncing
« on: November 05, 2019, 01:04:34 pm »
Sometime in the last month, it looks like Patreon.com has started being unusable from Xepher.net. I asked them why I wasn't getting login confirmation messages and they said...

Quote
I checked our records, and I'm seeing that our emails have been hard-bouncing from your email server. A hard-bounce indicates one of a few things: recipient email address does not exist, domain name does not exist, recipient email server has completely blocked delivery...

Because our emails were continually rejected, your email was placed on our do not send list. I've since removed your email address from that list.

If you continue to have this issue, I recommend reaching out to your email service provider directly, so that they can add the following IP addresses to your whitelist:

159.135.225.154
159.135.225.155
159.135.225.156
69.72.32.187
166.78.71.13
166.78.71.14
Could you please add these?

4
Technical Support / Re: Hotmail Bouncing; Blocked
« on: October 24, 2019, 02:45:13 am »
Thank you again! You do a great job fixing problems whenever they come up.

5
Technical Support / Re: Hotmail Bouncing; Blocked
« on: October 23, 2019, 02:55:11 am »
Thanks! However, Phil and another friend are reporting that they can't send mail *to* me as of the last day or so. Any ideas?

Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.
<kschnee@xepher.net>:
550: 5.1.1 <kschnee@xepher.net>: Recipient address rejected: User unknown in local recipient table

6
Technical Support / Hotmail Bouncing; Blocked
« on: October 15, 2019, 10:47:31 pm »
I'm currently getting a message like this whenever I mail someone who uses a Hotmail account:
Quote
host hotmail-com.olc.protection.outlook.com[104.47.5.33] said: 550 5.7.1
    Unfortunately, messages from [198.74.48.54] weren't sent. Please contact
    your Internet service provider since part of their network is on our block
    list (S3140). You can also refer your provider to
    http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors.
    [HE1EUR02FT047.eop-EUR02.prod.protection.outlook.com] (in reply to MAIL
    FROM command)
I guess we're on some spam blacklist?

7
Technical Support / Unity/WebGL Support?
« on: September 17, 2016, 11:41:18 pm »
I'd like to host projects done with the Unity game engine, but the Web player that engine is now using relies on some very specific HTML5 stuff rather than its old plugin. (Because browsers are phasing plugins out.) To make this system work it looks like I need to take the following advice about the server:

Quote
> I have fixed this issue by opening my /etc/httpd/conf/httpd.conf apache configuration file, and going to the mime_module section. I replaced
>
> AddType application/x-gzip .gz .tgz
>
> with
>
> AddType application/x-gzip .gz .tgz .memgz .jsgz .datagz
>
> and now my browser is automatically decompressing the files when it gets them.
>
(Details are at http://answers.unity3d.com/questions/1235665/webgl-unusable-unknown-compression-method-when-loa.html if interested.)

I don't think I can do this on my end, since it looks like server configuration for the server itself and not for my corner of it. Would you be willing to make this change, please?

8
Technical Support / Re: Mail Server Down
« on: July 17, 2015, 03:57:12 pm »
It seems to be working again. Thank you!

9
Technical Support / Re: Mail Server Down
« on: July 16, 2015, 04:08:26 pm »
Thanks for the reply.

Using the Webmail interface just now, I tried sending a test message to myself. The response on hitting Send: "An error occurred! Failed to send message." That's all. I enabled all cookies for this test. I am able to view messages, though.

Using Thunderbird, when I hit Send for a message, I get a delay on "Connected to xepher.net...", followed by (in this case) "An error occurred while sending mail. The mail server responded:  Service temporarily unavailable.. Please check the message recipient tsa-talk@lists.integral.org and try again." Same when sending to myself.

10
Technical Support / Mail Server Down
« on: July 16, 2015, 01:44:49 am »
Using Thunderbird, I'm unable to send mail, getting an error that says "mail server unavailable". It's happened a couple of times recently. When I use the Webmail interface, I'm unable to log in; the site never responds to my login.

The main xepher.net page has "announcements" that are a bunch of SQL errors.

11
Technical Support / Re: Can't Set Up Thunderbird
« on: February 05, 2015, 03:21:46 am »
Thanks! Sorry for not letting you know sooner.

12
Technical Support / Can't Set Up Thunderbird
« on: January 14, 2015, 03:25:44 am »
My last computer met with an unfortunate accident involving a sink, so I'm trying to set up Thunderbird on a new one. I've told it to use IMAP, xepher.net, default port 993, SSL/TLS authentication (there's no "TLS" only option), with "Encrypted Password" or several other choices, and I just get "connection refused" when trying to check my mail that way. Ideas?

13
Announcements / Re: New Server
« on: July 30, 2014, 04:05:00 am »
I just got a message from someone who had been using my Python script at http://kschnee.xepher.net/cgi-bin/magic_system.py and lately found it's down. (So are the others in that directory.) I hadn't checked on that or the other scripts in that directory in a long time, so I did just now: 500 Internal Server Error. Do I need to reconfigure how CGI scripts work, maybe? I haven't changed the scripts lately.

By the way, I've had a small MediaWiki running for a while for a story project, but due to total lack of feedback I'd been thinking of taking it down. Someone suggested that since I haven't actively tried to keep it patched, it's probably become a security risk. My current plan is to visit it in Linux (on the theory that if anything malicious has been slipped in, it's most likely to target Windows), grab the text, and delete the wiki.

Oh, and I notice that the SSH prompt now says "cloudsdale". I approve. =)

14
Technical Support / Re: How Do I Change My Password?
« on: April 06, 2013, 04:22:23 am »
...I should have seen that instead of clicking right through to the user-settings page. Sorry, and thanks!

15
Technical Support / How Do I Change My Password?
« on: April 05, 2013, 04:21:01 pm »
I've had the same password for too long. How do I change it, again? I mean the password for my Xepher.net account, for purposes of e-mail, SSH, database access and so on.

(By the way, before finding that I already have a forum account I tried registering, and was told that "Orcinus orca" is not the correct answer re: whales.)

Pages: [1] 2