Author Topic: A place for bugs and tech issues.  (Read 5161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

RogueSpartan01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
A place for bugs and tech issues.
« on: June 06, 2015, 06:44:43 am »
This will be the pace to post any and all technicall issues regarding the bloodline comic.
"English I speak good yes?" AlChestBreach 20 whatever

RogueSpartan01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #1 on: June 06, 2015, 06:50:03 am »
So I tried to post a comment again as suggested but it still says I need JavaScript and cookies enables but as U said before I have changed nothing on my iPod and I have posted before As this is "Alex" on the comic comments as stated on the Q&A post previously. Any else unable to post comments or is it just me?
"English I speak good yes?" AlChestBreach 20 whatever

prototype99

  • Newbie
  • *
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #2 on: June 06, 2015, 11:13:10 am »
I'd check but.... How do you comment?

RogueSpartan01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #3 on: June 06, 2015, 05:49:04 pm »
so something is wrong with the comments on the sight because I just tried it with my new computer that I got with my recent paycheck and I am still unable to post a comment on the sight so... yea I hope it gets fixed.
"English I speak good yes?" AlChestBreach 20 whatever

Bumpersam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #4 on: June 06, 2015, 08:47:40 pm »
Tried a fix for the comment issue. Let me know if the problem persists!

RogueSpartan01

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #5 on: June 07, 2015, 05:24:06 am »
nice the comments are working again thanks
"English I speak good yes?" AlChestBreach 20 whatever

w0lfmare

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #6 on: June 07, 2015, 05:39:20 am »
The maker of the plug-in probably just changed something and needs to do another update. I'll keep it deactivated until the spam gets out of hand, it should be fixed by then.

w0lfmare

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #7 on: June 18, 2015, 05:21:34 pm »
The plug-in has been reactivated, let us know if you encounter any more problems.

w0lfmare

  • Moderator
  • *****
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #8 on: June 29, 2015, 07:32:56 pm »
Disabled the spam shield again, because it doesn't seem to be fixed... Remember, if you can't contact me here, you can email me at w0lfmare@xepher.net

Xepher

  • Techsmith
  • Administrator
  • *****
  • Posts: 4,316
  • Illegitimis non carborundum!
    • View Profile
    • Xepher.net
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #9 on: July 01, 2015, 07:04:53 am »
Comment Test. Had some reports people couldn't post.

Kamaro

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: A place for bugs and tech issues.
« Reply #10 on: July 08, 2015, 05:31:46 am »
testing testing testing.

looks like i can post